Limba Italiană. Exerciții de Gramatică și Vocabular

Limba Italiană. Exerciții de Gramatică și Vocabular
130,00 MDL (32,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Limba italiana. Exercitii de gramatica si vocabular se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si verifice si sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba italiana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic

Cele 195 de mini-teste propuse au un grad de dificultate mediu si acopera aspectele esentiale ale morfologiei, sintaxei si vocabularului, fiind utile pentru consolidarea regulilor de baza ale limbii italiene, iar cheia exercitiilor permite verificarea notiunilor insusite.

Cuprins: Articolul posesiv • Articolul demonstrativ • Verbul • Prepozitia • Pronumele • Adverbul • Exercitii

Despre Autor

Mirela Aioane este lector dr. de limba italiana la Facultatea de Litere a Universitatii „Al.I. Cuza”, Iasi. A publicat studii de lingvistica in reviste de profil (Analele Stiintifice ale Universitatii „Al.I.Cuza”, Studia Antiqua et Archaeologica, Journees de la Francophonie) si a participat cu comunicari de specialitate la sesiuni stiintifice organizate de universitatile din Iasi si Bucuresti. Este autoarea volumelor Forme alocutive si reverentiale in limbile romanice. Pronumele alocutive in limbajul publicitar (2003)

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-681-972-8
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri