Legumicultura de Succes pentru Amatori

Legumicultura de Succes pentru Amatori
114,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cartea se adreseaza micilor proprietari agricoli, ai satelor, cu indemnul de a produce intr-un sistem organizat, folosind cunostintele unui profesionist. Performanta si foloase materiale se obtin prin munca inteligenta, prin cunoasterea tehnicilor de cultura profesioniste.

Acesta este mesajul de indemn si de speranta, al autorul lucrarii de fata.

Proiecte si idei tehnologice, de costuri si de eficienta, destishy;nate micului producator agricol, inclusiv pensionarilor, din spatiul rural, sunt axate pe suprafete modulare de 500 mp. Ele includ elementele de detaliu specifice, urmand ca, in functie de zona, de traditie, de vocatie si de posibilitati sa se opteze pe dimensiuni multiplicate in raport cu moshy;dulul tip, de 500 mp teren de gradina, discutat.

Producatorii agricoli, operatorii si comerciantii din domeniul valorificarii legumelor, specialistii centrelor locale de consultanta agricola din spatiul rural, gasesc in lucrarea de fata indemnul, cunostinte si idei pertinente pentru a-si pune in valoare capacitatea, energia si talentul spre a face bani din activitatile legate de productia si piata legumelor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 180
Editura: Cetatea de Scaun
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-8966-90-1
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri