Legiunea tunetului. Orcii

Legiunea tunetului. Orcii

Preț de Listă: 110,00 MDL (27,50 RON)

Preț: 55,00 MDL (13,75 RON)

Economisești: 55,00 MDL (13,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Legiunea tunetului este cel de-al doilea volum din seria Orcii. Razboiul a aruncat taramul Maras-Dantia in haos. In timp ce armatele isi strang randurile, Stryke si banda sa de orci se refugiaza din calea tuturor. Destinul orcilor trebuie salvat, si totul depinde de obiectele magice legate de originea raselor stravechi – uniunea celor cinci totemuri ii poate elibera pe orci din sclavie. Dar pe masura ce luptatorii lui Stryke cad unul cate unul prada unor dusmani de cosmar, pentru semintia orcilor si pentru Maras-Dantia se apropie sfarsitul.

„Ce obtii cand combini o ceata rebela de orci, cinci obiecte ciudate ale caror puteri sunt necunoscute si o vrajitoare paranoica, insetata de razbunare si pasionata de ritualuri sangeroase? O poveste deosebita despre magie, creaturi fantastice si rase mitice!”-- Todd Richmond, SF Site Reviews

„Renasterea stralucita a legendei orcilor, aceasta cenusareasa a genului fantasy." -- Barry Forshaw, Starlog

 

Despre Autor

Stan Nicholls, jurnalist si autor britanic de mare succes. A fost coproprietar si manager al librariei Bookends din West London, precum si manger al librariei specializate în literatura SF Dark They Were and Golden Eyed. A fost de asemenea primul manager al lantului de librarii de specialitate Forbidden Planet, ajutand la infiintarea ramurii newyorkeze a companiei. In calitate de jurnalist, Stan Nicholls a semnat articole in cele mai importante cotidiane si reviste britanice, precum si in gazetele de specialitate, printre care The Guardian, the Independent, The Daily Mirror, Time Out, Sight and Sound, Rolling Stone, SFX sau Locus.

In 1981 s-a dedicat in totalitate scrisului, publicand pana in prezent peste douazeci si cinci de lucrari fantasy si science fiction, traduse in mai mult de douazeci de limbi, dintre care cele mai cunoscute sunt Strange Invaders (1995), Fade to Black (1997), trilogia The Nightshade Chronicles (1996-1998) si trilogia Quicksilver (2003-2006).

Trilogia Orcii, tiparita pentru prima oara in Marea Britanie de Gollancz, a devenit bestseller international, cu peste 1.000.000 de exemplare vandute si tradusa in doisprezece limbi. La editura Nemira au aparut primele doua volume, Paznicul fulgerului si Legiunea tunetului. In 2007, Stan Nicholls a primit Premiul pentru intreaga cariera Le'Fantastique pentru contributii deosebite in domeniul literaturii, in cadrul Festivalului Trolls & Legendes din Mons, Belgia. Traieste în regiunea engleza West Midlands impreuna cu sotia sa, Anne Gay. In prezent lucreaza la o noua trilogie dedicata orcilor, intitulata Orcs: Bad Blood.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Orcs. The Legion of Thunder
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-65-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri