Legile Inimii

Mai multe poze

Legile Inimii
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fără să știe, Chase Tyler a fost încă din școala primară marea dragoste a lui Marcie Johns, deși a ales să se căsătorească cu o altă femeie. Viața a fost bună cu el până în momentul când un tragic accident i-a răpit soția și copilul nenăscut. Copleșit de durere, Chase a pierdut direcția și a devenit un suflet rătăcitor, fără țintă și fără de speranță.

După doi ani de haos, soarta intervine din nou și o aduce lângă el pe Marcie, prietena care fusese de asemenea implicată în cumplitul accident. Sentimentul de vinovăție atârnă foarte greu asupra tinerei, dar este absolut convinsă că numai puterea dragostei ei îl va scoate pe Chase din abisul în care se cufundase. Este dispusă, așadar, să riște totul într-un plan îndrăzneț de a-i salva afacerea și viața, redându-i totodată puterea de a iubi și de a fi fericit.

„Povestea plină de suspans poartă marca inconfundabilă a senzualității celebrei romanciere.“-- Rave Reviews

Despre Autor

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare. În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 238
Editura: Litera
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-606-686-718-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri