Legea răzbunării

Legea răzbunării
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Spionaj de anvergură internațională și o urmărire spectaculoasă de la un capăt la altul al Europei. La câteva luni după ce a zădărnicit un atac terorist internațional, Jonathan Ransom, chirurg în cadrul organizaţiei Medici Fără Frontiere, lucrează sub acoperire într-un colț îndepărtat al Africii. Soția sa, Emma, urmărită de serviciul secret american Divizia, din care făcuse parte, se ascunde  şi ea.

Cei doi speră să se întâlnească în secret în Londra, dar un nou atac terorist le strică weekendul romantic. Emma dispare din nou, Jonathan devine suspectul principal și totul se transformă într-un adevărat haos.

Obligat să fie mereu cu un pas înaintea poliţiei şi să anticipeze totodată mişcările Emmei, în al cărei trecut se vede nevoit să sape tot mai adânc, Jonathan începe o cursă de-a lungul Europei, în care va descoperi că nu este decât un pion într-un joc al spionajului internaţional a cărui miză şi complexitate depăşesc cu mult orice imaginație.

Recenzii

„Jonathan Ransom are toate trăsăturile unui personaj din filmele lui Hitchcock.” -- Entertainment Weekly

„Reich este maestrul thrillerelor de spionaj al secolului XXI.”-- Clive Cussler

„Christopher Reich este unul dintre scriitorii mei favoriţi de romane de suspans, iar de data asta s-a întrecut pe sine însuşi.”-- James Patterson

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 608
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-520-3
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: