Legături Primejdioase. Mâna Destinului. Vol. 1

Legături Primejdioase. Mâna Destinului. Vol. 1

Preț de Listă: 99,00 MDL

Preț: 79,20 MDL

Economisești: 19,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Lila Emerson își câștigă traiul având grijă de case pe timpul cât proprietarii lor bogaţi sunt plecați. Își petrece viața mutându-se din loc în loc și, cu toate că apreciază locuinţele minunate ale clienților şi colecțiile lor valoroase, nu visează să deţină nimic din toate acestea. Tot ce are, inclusiv inima, este lipsit de orice obligaţie. Existența ei cunoaște însă o turnură dramatică în momentul în care asistă la o posibilă crimă, urmată de sinucidere.

Pictorul Ahston Archer știe că fermecătorul și impulsivul său frate nu și-ar fi putut ucide iubita și nici nu și-ar fi curmat zilele. Speranța lui de a descoperi adevărul stă în Lila, singurul martor ocular al tragediei. Chiar și în acele clipe de durere, Ash nu-și dorește nimic mai mult decât să o picteze pe femeia ai cărei ochi negri şi profunzi par să conțină rezerve nesfârșite de putere și o pasiune arzătoare.

Din Manhattan până în Toscana, investigația îi duce pe cei doi într-un cerc al elitelor în care antichitățile sunt cumpărate, vândute, jucate la cărți și furate, o lume în care ești ceea ce posezi, iar obiectul dorinței se poate transforma într-o obsesie fatală.

Despre Autor 

Nora Roberts - este autoarea a peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times.

Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare în lumea întreagă. Nora Roberts este primul autor prezent în Galeria Celebrităților înființată de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-606-686-767-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri