Legăminte

Legăminte
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Roman publicat în 31 de țări, Legăminte descrie lumea în care trăieşte Cassia, unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Cineva – Societatea – hotărăşte pentru toţi: ce să mănânce, cu ce să se îmbrace, cu cine să se căsătorească sau unde să lucreze.

Când Cassia află că cel mai bun prieten al ei îi va fi Pereche, consideră această alegere perfectă. Nu pentru mult timp însă, căci imaginea care-i apare pentru o fracţiune de secundă pe microcardul ce conţine date despre Perechea ei aparţine unui alt băiat... Viaţa ei de până acum, atât de atent rânduită, este complet dată peste cap, iar consecinţele acţiunilor ei nu se lasă mult aşteptate.

Legăminte este prima carte dintr-o trilogie despre riscurile asumate în numele iubirii, despre prietenie, speranţă şi curaj.

Recenzie

„O poveste de dragoste distopică, scrisă de un suflet de poet... În sfârşit, o minunată lume nouă de care fanii seriilor Amurg sau Jocurile foamei o vor adopta ca fiind a lor.”  - Kami Garcia şi Margaret Stohl 

Vezi trailerul cărții

Despre Autoare

Ally Condie este o scritoare americană, autoarea bestsellerului New York Times ”Matched” (Legăminte, Editura Litera), apărut în noiembrie 2010. Romanul a fost structurat într-o trilogie, primele două fiind deja disponibile iar al treilea volum va apărea în noiembrie 2012. Drepturile de ecranizare a cărții au fost cumpărate de Walt Disney Company.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Matched
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 320
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-521-0
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri