Lecții de Viață

Lecții de Viață
148,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

La treizeci şi patru de ani, Alfie Budd se întoarce de la Hong Kong la Londra ca să locuiască împreună cu părinţii şi să-şi refacă viaţa după moartea iubitei sale soţii, Rose. Alfie însă nu crede în a doua şansă la fericire, cufundându-se în deprimare şi mulţumindu-se să-şi accepte soarta. Pornind de la aceste premise, Parsons realizează un studiu fascinant şi emoţionant al periplului lui Alfie prin etapele suferinţei.

Alfie trăieşte câteva idile cu elevele de Churchill International Language School, în timp ce urmăreşte sfârşitul căsniciei părinţilor lui, moartea bunicii şi deteriorarea propriei cariere. Fără clişee de pseudopsihologie, Parson îi permite lui Alfie să exploreze şi să observe, creând un univers populat de personaje vii, reale, interesante şi credibile.

Despre Autor

Tony Parsons s-a născut în 1955 în Essex. Deşi la vârsta de şaptesprezece ani scrisese deja un roman, a lucrat la distileria Gordon din Londra până în vara lui 1976, când s-a angajat la NME (New Musical Express) ca jurnalist specializat în muzica punk, ceea ce l-a îndemnat să pornească în turnee cu trupe precum The Sex Pistols.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 348
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2007
ISBN: 9789731033662
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri