Lecţii de Seducţie

Lecţii de Seducţie
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Uneori, din confruntarea cu dragostea nu vrei să ieşi învingător...

Lord Bannor cel Îndrăzneţ, mândria Angliei şi teroarea francezilor, nu s-a dat niciodată în lături de la vreo provocare și nici nu a știut ce e teama – însă sfârşitul războiului îl obligă să se întoarcă acasă și să își ia în serios rolul de tată pentru cei doisprezece copii ai săi. Hotărând că aceştia au nevoie de o mamă, el îşi trimite cel mai devotat slujitor în misiunea de a găsi o femeie blândă, afectuoasă şi neapărat urâtă – pentru că ultimul lucru pe care şi-l doreşte sunt mai mulţi copii, iar o mireasă atrăgătoare ar putea reprezenta o tentaţie mult prea mare pentru firea lui pasională.

Lady Willow şi-a petrecut nenumăraţi ani având grijă de mulţi fraţi vitregi, ducând o existenţă plină de umilinţe şi lipsită de afecţiune. Așadar, în clipa în care i se oferă posibilitatea de a pleca de acasă și de-a deveni soția unui lord, ea nu stă pe gânduri și acceptă – chiar dacă nu știe nimic despre viitorul ei soț și e convinsă că nu are cum să fie prințul care îi apărea în vise.

Pactul pe care îl încheie cei doi are un final neaşteptat când Bannor se trezește tot mai prins în mrejele frumoasei sale soții, iar Lady Willow îl învaţă pe neînfricatul ei soţ că dragostea este singurul adversar în faţa căruia înfrângerea este cea mai dulce răsplată.

 

Despre Autor


 

 

Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariții constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly și USA Today.

Cărțile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare și au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 306
Editura: Lira
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-606-686-607-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri