Lecții de Magie. Cum să-ți cultivi creativitatea [Carte Electronică]

Lecții de Magie. Cum să-ți cultivi creativitatea [Carte Electronică]
98,99 MDL (24,75 RON)
Downloadează Gratuit un Fragment (Ediția Print)
Ediție Print (PDF)
    • 5 persoane au cumpărat recent acest produs.
98,99 MDL (24,75 RON)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Nimeni nu cunoaşte mai bine drumurile sinuoase ale creativităţii decât Elizabeth Gilbert, întruchiparea perfectă a propriei teorii: ca să creezi, fie în artă, fie în viaţa personală, nu trebuie decât să îndrăzneşti să te laşi inspirat, şi apoi să perseverezi pe calea pe care ţi-o deschide inspiraţia. Astfel se produce Marea Magie. Astfel se preschimbă banalul cotidian într-un tărâm al bucuriei şi al imprevizibilului.

După ce conferinţele sale motivaţionale TED s-au bucurat de mare succes, autoarea bestsellerului Mănâncă, roagă-te, iubeşte s-a simţit inspirată să scrie un ghid de creativitate pentru numeroşii ei cititori, şi nu numai. Cu stilul ei spumos, plin de umor, dar şi cu seriozitatea cuiva care s-a dăruit cu totul muncii creative, Elizabeth Gilbert ne adresează un îndemn esenţial: să scoatem la iveală comorile ascunse în noi şi să alegem cea mai bună dintre vieţile pe care le putem trăi. Cheia unei vieţi fericite este să ne lăsăm conduşi de curiozitate, nu de frică.

„Creativitatea este sacră şi nu este sacră.

Ceea ce creăm contează enorm şi nu contează deloc.

Trudim singuri şi suntem însoţiţi de spirite.

Suntem îngroziţi şi suntem curajoşi.

Arta e o zdrobitoare corvoadă şi un minunat privilegiu. .

Divinitatea nu ne poate lua în serios decât atunci când suntem în cea mai jucăuşă dispoziţie. .

Fă loc acestor paradoxuri, astfel ca toate să fie deopotrivă de adevărate în sufletul tău, şi îţi promit – vei putea face orice.“ -- Elizabeth Gilbert

 

Despre Autor


 

Elizabeth Gilbert (n. 1969 în Waterbury, Connecticut; studii de științe politice la New York University) a devenit celebră odată cu apariția volumului autobiografic Mănâncă, roagă-te, iubeşte (2006), megabestseller internaţional (10 milioane de exemplare publicate în lume, traduceri în 30 de limbi) apărut în românește la Humanitas în 2008 (60 000 de exemplare publicate până la începutul lui 2011), ecranizat în 2010, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în rolurile principale.

Volumul de povestiri Pelerinii (1997); Premiul Pushcart şi nominalizare pentru Pen/Hemingway Award în 1998), apărut și el în românește (Humanitas, 2010), reprezintă debutul ei literar. Au urmat romanul Stern Men (2000; în curs de apariţie la Humanitas sub titlul Bărbații de pe punte), volumul non-fiction Ultimul bărbat american(2002; Humanitas, 2009), finalist în competiţia pentrudouă premii importante - National Book Award şi National Book Critics Award, volumul autobiografic deja menționat şi continuarea lui, Şi am spus da. O poveste de iubire (Committed. A Skeptic Makes Peace with Marriage), devenită curând bestseller în SUA.

A fost colaboratoare la diverse publicații, printre care ediţia americană a revistei GQ, articolele ei primind două nominalizări pentru National Magazine Award. Un articol din 1997, The Muse of the Coyote Ugly Saloon, bazat pe experienţa autoarei ca angajată într-un bar newyorkez, a stat la baza filmului Coyote Ugly. În 2008, revista Time a inclus-o în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

Elizabeth Gilbert locuiește împreună cu soțul ei într-un orășel din New Jersey; lucrează în prezent la un nou roman. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Big Magic: Creative Living Beyond Fear
Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: Decembrie 2015
ISBN: 978-973-50-5124-2
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android

Pareri