Lecţia de Dragoste

Mai multe poze

Lecţia de Dragoste
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lecţia numărul 1: Nu ademeni niciodată o lady să îţi devină mireasă.

Lecţia numărul 2: Nu refuza niciodată un marchiz.

Lady Marianne Shelton a venit în Londra hotărâtă să se bucure de experienţele vieţii. Pentru a-şi asigura independeţa financiară care să-i permită să-şi facă visurile să devină realitate, frumoasa lady publică o serie de scrisori anonime care se bucură de mare succes şi care ajung în scurt timp pe buzele tuturor celor din înalta societate. Lumea bună nu ştie însă şi că eroul ei cel imoral este inspirat de nimeni altul decât de îndrăzneţul şi neruşinatul Thomas Effington, viitorul duce de Roxborough.

Thomas a devenit, fără voie, protectorul lui Marianne şi al surorilor ei, sosite la Londra pentru a-şi face intrarea în înalta societate. Cum Marianne este decisă să descopere plăcerile vieții alături de primul crai care îi iese în cale, Thomas hotărăşte că este cel mai simplu să o ţină sub supraveghere dacă se oferă el însuşi să-i fie mentor. Totuși, fermecătoarea lady reprezintă o tentație prea mare și, când îi compromite onoarea, el se arată dispus să accepte singura modalitate onorabilă de a ieşi din această situaţie: căsătoria.

Numai că încăpățânata Marianne susţine cu înverşunare că nu vrea să se mărite. După mai multe încercări eşuate de a o face soţia lui, Thomas se hotărăşte să-i dea cea mai bună lecţie: o lecție de dragoste.

Victoria Alexander se numără printre autorii ale căror romane sunt o prezență constantă în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost nominalizată de două ori la prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilșor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 306
Editura: Litera
Apariția: 25.02.2014
ISBN: 978-606-686-583-8
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri