Lebăda Neagră

Lebăda Neagră
198,00 MDL (44,39 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lebada Neagra este o impresionanta saga a trei generatii de editori, familia Montalto.

Dar intrigile, pasiunile si tradarilor ameninta sa distruga familia. Emiliano, poreclit lebada neagra si fiu al fondatorului, si Arlette, tanara si frumoasa jurnalista indragostita de el, lupta sa recastige demnitatea si prestigiul numelui Montalto.

Lebada neagra este un roman scris cu maestrie, impregnat de patos si de simboluri.

Despre Autoare

Sveva Casati Modignani (pseudonimul artistic al lui Bice Cairati) s-a nascut la Milano, in casa bunicii sale, pe care a mostenit-o si unde traieste si in prezent. Dupa o cariera jurnalistica materializata in mai multe carti-ancheta publicate in anii '70, Sveva Casati Modignani a debutat în 1981 cu romanul Anna cu ochii verzi, care a devenit în scurt timp bestseller.

Succesului de debut i-au urmat alte 17 romane, traduse in aproape 20 de tari si vandute in peste 10 milioane de exemplare. Unele dintre ele au fost si ecranizate.

Care ar fi motivele unui asemenea succes? Sveva Casati Modignani a intuit dorinta publicului de a citi romane ale caror drame, diverse si surprinzatoare, isi au sorgintea in realitatea familiala, cu ambient, personaje si decoruri "usor de recunoscut“. In plus, scriitoarea abordeaza o tematica sentimentala in pas cu ultimele transformari sociale, cand rolul femeii a devenit din ce in ce mai proeminent.

Printre cartile care i-au adus celebritatea sa numara: Rosu coral, Vanilie si ciocolata sau Lebada neagra.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Il cigno nero
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 576
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-07-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri