Lean In. Femeile, Munca şi Voinţa de a Conduce

Lean In. Femeile, Munca şi Voinţa de a Conduce

Preț de Listă: 260,00 MDL

Preț: 234,00 MDL

Economisești: 26,00 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fă un pas înainte! În prezent, în aproape întreaga lume bărbaţii continuă să deţină o majoritate covârşitoare a poziţiilor de conducere din guverne şi industrie, iar femeile încă nu-şi fac auzite vocile.

Sheryl Sandberg încearcă să înlăture ideile preconcepute privitoare la viaţa şi alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul în care să-şi gestioneze eficient cariera şi să îmbine reuşitele profesionale cu împlinirea personală, artându-le, în acelaşi timp, bărbaţilor cum să îşi susţină mai bine partenerele, pentru a avea şi ei de câştigat.

Un îndemn curajos şi încurajator pentru o lume mai bună.

 

Recenzii


 

 
„Sheryl oferă sfaturi practice privind gestionarea şi depăşirea provocărilor pe care le presupune ascensiunea în carieră. Lean In este o lectură fascinantă, spirituală şi plină de semnificaţie pentru femeile (şi bărbaţii) din orice generaţie.“-- Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA
 
Lean In îmbină abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informaţiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai bun din oameni. Cartea îi va ajuta pe toţi cititorii – în special pe bărbaţi – să devină lideri mai buni şi mai eficienţi.“ -- Mark Zuckerberg, fondator şi CEO Facebook
 

Null

 

 

Despre Autor


 

Sheryl Sandberg este directorul de operațiuni al Facebook.

În 2012 a fost inclusă de revista Time în topul 100 al celor mai influenți oameni din lume, iar de revista Fortune în topul 50 al celor mai puternice femei de afaceri din lume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-606-741-181-2
Dimensiuni: 14 x 19,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri