Leadership de Aur. Lecții Învățate într-o Viață de Lider (LIVRARE: 7 ZILE)

Leadership de Aur. Lecții Învățate într-o Viață de Lider (LIVRARE: 7 ZILE)
196,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

LIDERII INTELEPTI INVATA DIN PROPRIILE GRESELI. LIDERII CEI MAI INTELEPTI INVATA DIN GRESELILE ALTORA SI DIN SUCCESELE LOR.

John C. Maxwell extrage o serie de idei esentiale pe care le prezinta in aceasta lucrare sub forma unor pepite de intelepciune. Cu totii ne dorim sa fim lideri mai buni, care sa se poata descurca in orice situatie si cu orice fel de angajati. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viata plina de succese si esecuri analizate si insusite in timpul calatoriei sale pe drumul leadershipului.

El ofera explicatii si exercitii practice detaliate pentru cei care vor sa indrume alti lideri. Astfel, nu numai ca poti deveni mai bun in activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil sa ii ajuti si pe cei care accepta provocarea de a deveni mai performanti si mai eficienti in viata lor profesionala.
O putere de influenta mai mare, o comunicare mai buna la toate nivelurile, o capacitate ridicata de a percepe realitatea sunt calitati pe care orice lider ambitios si inteligent doreste sa le aiba.

Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective - precum si a multor altora - in doar sase luni.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Brand: Amaltea
Apariția: Iunie 2010
ISBN: 978-973-16-2056-5
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri