Leacuri pentru Sănătate. 7227 Rețete cu Plante

Leacuri pentru Sănătate. 7227 Rețete cu Plante
309,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

In ultimii ani oamenii au apelat si continua sa apeleze din ce in ce mai mult la tratarea cu plante a perturbarii sanatatii, provocata de agentii infectiosi sau de alte cauze.

Dezechilibrul functional sau starea patologica a unui organ din cadrul organismului se pot rezolva printr-un tratament adecvat, folosind in acest scop plantele, care genereaza si asigura energia vietii, ele fiind un permanent izvor de sanatate.

Principiile active sintetizate de plante sunt prezente in corpul lor prin substante chimice simple sau complexe. Acestea sunt diferite de la o specie de planta la alta si se afla in concentratii diverse in muguri, in flori, in frunze, in tulpini, in rizomi, in bulbi si in radacini.

Pentru pastrarea sau pentru recuperarea sanatatii sunt necesare consumul anumitor fructe sau seminte, folosirea infuziei, a decoctului, a maceratului glicero-hidro-alcoolic, a pulberilor rezultate din macinarea plantelor, a vinului medicinal si a otetului medicinal. In functie de situatia data, acestea au utilizare interna prin inghitire sau externa sub forma de comprese sau de cataplasme.

Bolnavul isi alege modul de tratament si acesta trebuie urmat constant pana la vindecare.

Felul de prezentare a tratamentelor face ca aceasta carte sa fie utila fiecarui cetatean. Bolile sunt aduse in fata cititorului in ordine alfabetica, iar la fiecare boala sunt indicate retetele privind partea din planta ce poate fi folosita pentru tratament, calea de pregatire si modul de folosire.

Leacuri pentru sanatate contine 7227 retete ce pot fi folosite pentru tratamentul a peste 1100 boli si alte aspecte negative de sanatate. Retetele sunt originale. Ele au fost culese din mediul satesc pe parcursul a 40 de ani de cercetare etnoterapeutica de pe intreg teritoriul Romaniei.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 784
Editura: Asab
Apariția: 2013
ISBN: 978-973-7725-90-5
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.8500

Pareri