Labirintul. Evadarea. Vol. 1

Mai multe poze

Labirintul. Evadarea. Vol. 1
154,00 MDL (30,95 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Totul este pe cale să se schimbe...  

Când Thomas se trezește într-un loc necunoscut, nu-și amintește decât cum îl cheamă. Mintea îi este ca o foaie albă. În jurul lui se află mai mulți băieți, care îi urează bun-venit în Poiană – un loc înconjurat de ziduri de piatră. La fel ca Thomas, Poienarii nu au nici o idee despre felul în care au ajuns acolo și nici din ce motiv. Tot ceea ce știu este că, în fiecare dimineață, porțile de piatră către labirintul care îi înconjoară se deschid și că în fiecare seară se închid la loc.

Și, la fiecare treizeci de zile, un nou băiat apare acolo, adus cu un lift. Așadar, Thomas era așteptat.   Cu totul neașteptat, a doua zi este trimisă acolo și o fată – prima fată din grup. Și mai surprinzător decât sosirea ei este mesajul pe care îl aduce. Thomas ar putea fi mai important decât ar fi crezut vreodată. Numai de-ar putea să scoată la iveală secretele întunecate îngropate înăuntrul minții sale. 

 

Despre Autor


 

James Dashner este autorul trilogiei The Maze Runner şi a seriei The 13th Reality. Locuieşte şi scrie în Munţii Stâncoşi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Maze Runner
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-444-8
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri