La Râul Piedra Am Șezut Și-am Plâns

La Râul Piedra Am Șezut Și-am Plâns
153,00 MDL (34,30 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In toate poveştile de dragoste există intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii. Ce se intimplă insă atunci cind timiditatea impiedică o dragoste adolescentină să inflorească? åži ce se intimplă cind, unsprezece ani mai tirziu, destinul ii reuneşte pe indrăgostiţi?

Intre timp, pe ea viaţa a invăţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş indrumător spiritual - cu reputaţia că poate infăptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare. Impreună, ei fac o călătorie care la inceput este plină de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atiţia ani. Dar lingă riul Piedra, intr-un sătuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile intrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.

La riul Piedra am şezut şi am plins este un roman incintător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Humanitas
Apariția: 2003
ISBN: 9789736894077
Greutatea: 0.4500

Pareri