La Râul Piedra am Șezut și am Plâns

Paulo Coelho

Vă mai recomandăm

Manuscrisul Găsit la Accra

Paulo Coelho

119,00 MDL
Alchimistul (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

312,00 MDL

Descriere

În poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că ele conţin toate tainele lumii.

Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înflorească? 

Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndrăgostiţi? 

Între timp, pe ea viaţa a învăţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. 
Iar el a devenit un chipeş îndrumător spiritual – cu reputaţia că poate înfăptui miracole – care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare.

Din nou împreună, ei pornesc pe un drum care la început este presărat cu obstacole, căci trecerea anilor nu a reuşit să înăbuşe vina şi resentimentele. Dar lângă râul Piedra, într-un sătuc din Pirineii francezi, încercând să găsească răspunsul la marile întrebări ale vieţii, cei doi nu-l vor afla decât în şi prin iubire.

 

Despre Autor

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet.0 În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară. 


Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 216
Apariția: 2014
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm