La prima Vedere

Mai multe poze

La prima Vedere
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 New York. Londra. Milano. Paris. Săptămâna Modei în patru orașe.

Timmie O'Neill a construit un adevărat imperiu în lumea modei, o afacere ce o inspiră și o consumă deopotrivă, și căreia i s-a dedicat complet. Însă în ciuda succesului de care se bucură pe plan profesional, Timmie păstrează în suflet multe răni rămase nevindecate, așa că nu mai este dispusă să-și asume, din nou, riscuri pe plan sentimental. și totuși, în ciuda lumii ei perfect controlate și organizate, se dovedește că nu poate fi imună la magia dragostei când în viața ei intră fermecătorul doctor Jean-Charles Vernier.

La început, relația lor este cea dintre pacient și medic, dar nici unul nu se poate opune atraciei de necontestat care se naște între ei. Totodată însă, se confruntă cu o dilemă veche de când lumea: pot avea curajul doi oameni puternici, veniți din lumi diferite, să renunțe la siguranță pentru a-și risca inima?
La prima vedere este o carte la fel de complexă și de captivantă ca viața însăși: cariere, familii, iubiri din trecut, pierderi, obligații, bucurii și lacrimi. Este o poveste despre asumarea unor riscuri și despre renunțarea la control înschimbul dragostei și fericirii.

590 de milioane de cări vândute în 47 de țări! 

Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile! 

 

Despre Autor 


 

Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel, mai bine cunoscută sub numele Danielle Steel (născută pe 14 august 1947, New York, USA) este o cunoscută scriitoare americană de romane de dragoste.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-686-865-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri