Kit Black

Kit Black

Preț de Listă: 176,00 MDL

Preț: 88,00 MDL

Economisești: 88,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău (1-2 zile)
  • În Moldova (2-3 zile)

Descriere

In aceasta carte de dragoste istorica din secolul 18, marea o ademeneste pe Kaitlin Black in cautarea sortii ei efemere. Viata pe mare la inceputul anilor 1800 era extrem de periculoasa si plina de neprevazut, fara a oferi cuiva garantia ca odata imbarcat pe o corabie avea sa si ajunga la destinatia dorita. Viata era scurta si lipsita de valoare, numai cei inventivi, atenti si neobosit de puternici reusind sa-si croiasca din greu un drum rasplatit cu faima si belsug.

In Ajaccio, Corsica, Kit se deghizeaza in barbat si viseaza la o viata plina de aventuri pe mare. Crescuta intr-un bordel, nu are multe alte optiuni — devine prostituata ca mama ei, sau pleaca pe mare, pretinzand ca este barbat. Dar din pacate este prea saraca pentru a-si permite perechea de cizme si sabia, ambele obligatorii pentru a se putea inrola. Asa ca atunci cand aude o discutie intre doi ofiteri navali francezi, se hotaraste sa-si vanda virginitatea pe aur.

De indata ce-l cunoaste pe ofiterul Armand Etienne Dupuis, un barbat pe punctul de a se casatori cu o alta femeie, Kit nu-si pierde numai virginitatea, ci se si indragosteste impotriva dorintei ei. Dar nu accepta propunerea lui de a-i deveni amanta, ci se inroleaza pe o corabie englezesca. Acum este considerata drept dusmanul barbatului pe care il iubeste si merge chiar mai departe, devenind capitan pirat in flota faimosului Jean Lafitte.

 

Despre Autor


 

Monica Ramirez a locuit timp de 12 ani în SUA, unde a publicat 7 romane de ficțiune sub numele Monica Danețiu-Pană. Bucureșteancă, absolventă de coregrafie, acrobată, absolventă a Universității Belford din California cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin la feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj internațional Alina Marinescu, publicat în America sub numele The Unwilling Assassin.

În luna septembrie 2010 a lansat Cum am slăbit 70 kg mâncând 6 mese/zi, carte inspirată după experiența personală. În decembrie 2010, a apărut The Heiress`s Knight, o carte pentru copii în limbă engleză pe care a scris-o pentru fiica ei cea mare.

În America, i-au apărut volumele din seria de spionaj internațional Alina Marinescu, în următoarea ordine: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Hidden Rules și Love Thieves, precum și  două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair, Kit Black, și thriller-ul Blackout.

În România au apărut: Asasin la feminin (vol. I din seria Alina Marinescu), Kit Black, Cum se scrie un best-seller (Tehnica americană de a transforma o idee într-un roman de succes), Traficantul de umbre, Identități secrete (vol. II din seria Alina Marinescu), Seducția apei, Balanța puterii (vol. III din seria Alina Marinescu). 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Tritonic
Apariția: Mai 2011
ISBN: 978-606-8139-70-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2100

Pareri