eReader Kindle Paperwhite Nou (fără publicitate)

eReader Kindle Paperwhite Nou (fără publicitate)
3.499,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Paperwhite - experiență de lectură desăvârșită

Rezoluție de Neegalat
Ecranul Paperwhite oferă cu 62% mai mulți pixeli, făcând excepțional de clar textul și imaginile.

Lumină Încorporată într-un Mod Inovativ
Paperwhite ghidează lumina spre ecran de deasupra față de celelalte ecrane care transmit lumina de jos în sus spre ochii tăi, reducând astfel oboseala. Poți ajusta luminozitatea ecranului pentru a crea o experiență perfectă de lectură în orice condiție de iluminare, de la lumina puternică a soarelui la lectura înaintea de culcrare.

Ușor pentru Ochi
De fiecare dată când ochii tăi trec de la un ecran luminos la ceva mai puțin luminos, cum este ambianța unei camere, aceștia au nevoie să se adapteze ceea ce poate duce la oboseală. Cu Kindle pagina are aceeași luminozitate ca orice altceva din cameră, astfel încât nu e nevoie de niciun fel de adaptare.

O Durată Lungă a Bateriei
O singură încărcare durează până la opt săptămâni, bazat pe o jumătate de oră de lectură pe zi. Tehnologia de gestionare a energiei îți permite să lași lumina dispozitivului aprinsă mereu fără a sacrifica durata de lucru a bateriei.

 

        Perfect pentru Plajă                               Perfect Înainte de CulcareCitește la Lumina Soarelui Fără Orbire
Kindle Paperwhite are un ecran mat care reflectă lumina precum o hârtie ordinară așa încât poți să citești cu aceeași ușurință la lumina soarelui ca și în camera de zi fără orbire.

Citește Noaptea
Cu Kindle Paperwhite, lectura în pat devine mai plăcută. Tehnologia de iluminare încorporată, iluminează ecranul, nu întreaga cameră, astfel încât nu vei deranja partenerul atunci când nu te poți opri din citirea unei cărți nici noaptea. 

 

Tehnologia de Încorporare a Luminii

Proiectat pentru Lectură
Spre deosebire de ecranul unei tablete, Kindle Paperwhite ghidează lumina spre suprafața ecranului e-ink de deasupra, astfel încât lumina nicioadă nu strălucește direct spre ochi, permițându-ți să citești comfortabil fără suprasolicitarea ochilor. Lumina încorporată în eReader iluminează ecranul mai bine chiar decât dispozitivele de iluminare sau husele de iluminare.

Un Alb Perfect Echilibrat
Asupra Kindle Paperwhite s-a lucrat peste doi ani pentru a asigura o uniformizare perfectă a luminii pe ecran. S-au folosit modele de difracție optică pentru a asigura distribuția luminii. Savurează lectura cu excepționala iluminare uniformă și chiar a unui alb perfect echilibrat pe tot ecranul. Vezi cum arată ecranul în condiții de iluminare diferită.

Luminozitate Ajustabilă
Ochii tăi se adaptează la cantitatea de lumină din jurul tău, astfel încât vei prefera o iluminare mai scăzută atunci când vei citi la întuneric și o iluminare mai puternică atunci când vei citi într-o zonă bine luminată. Poți să ajustezi luminozitatea unui Kindle Paperwhite la un spectru larg - de la lumină scăzută la luminozitate maximă - în așa fel având posibilitatea să citești comfortabil cu orice setare.

Folosirea Eficientă a Energiei
Kindle Paperwhite utilizează LED-uri cu consum mic de energie, care solicită foarte puțină putere pentru a ilumina uniform întregul ecran.


Comparație a Duratei de Lucru a Bateriei

 

 

Evadează într-o frumoasă poveste

Oricând. Oriunde

Păstrează până la 3,000 de Cărți
Transportă cu tine până la 3,000 de cărți - păstrează biblioteca cu tine oriunde te duci.

Wi-Fi Încorporat
Kindle Paperwhite se conectează cu ușurință la rețeaua ta de acasă sau la rețelele Wi-Fi mobile, oferindu-ți acces convenabil la cărți și la conținut oriunde se poate accesa internet Wi-Fi.
   
Mai Subțire Decât un Creion
La mai puțin de 1 centimetru, Kindle este mai subțire decât un creion.

Mai Ușor decât o Carte Broșată
Cântărind doar 213 grame, Kindle Paperwhite cântărește mai puțin decât o carte broșată. 

Conceput cu gândul la cititori

X-Ray
Exclusiv pe Kindle, explorează ”Scheletul Cărții”. Cu o singură atingere, vezi toate pasajele unei cărți care menționează idei relevante, personaje artistice, figuri istorice, locuri sau subiecte de interes.

Ajustează Dimensiunile Textului
Proiectează propria ta experiență desăvârșită prin personalizarea dimensiunii textului pentru a se potrivit cu preferințele tale și comfortul lecturii. Alege din cele 8 dimensiuni a textului pentru a evita obosirea ochilor și a putea citi mai mult timp.

Fonturi Setate Manual
Toate cele șase fonturi de pe Kindle Paperwhite au fost setate manual la nivelul optim de piexeli pentru o bună lizibilitate și comfort. Rezoluția înaltă permite o claritate fără precedent. Noul ecran cu rezoluție înaltă permite opțiuni de fonturi elegante, inclusiv Baskerville și Palatino.

Semne de Carte și Adnotări
Adaugă adnotări în text, la fel cum ai scrie pe colțurile paginii de carte, cu ajutorul unei tastaturi virtuale care apare atunci când ai nevoie. Și pentru că citim cărți electronice cu Kindle Paperwhite, poți edita, șterge sau transmite adnotările tale.

Poți evidenția și păstra pasaje importante și semne de carte pentru a le folosi pe viitor. Nu vei avea nevoie să pui semn de carte la ultimul loc din carte la care te-ai oprit, deoarece Kindle Paperwhite ține minte pentru tine și mereu se deschide la ultima pagină citită.

Distribuie Pasaje Semnificative
Distribuie pasiunea ta pentru cărți și lectură cu prietenii, familia și alți cititori din întreaga lume prin postarea de pasaje semnificative pe rețelele de socializare Facebook și Twitter direct de pe Kindle, fără a părăsi pagina.

Dorești să postezi ceva despre un roman nou sau articol de ziar? Când subliniezi sau faci o notă în carte sau revistă, poți cu ușurință distribui prin rețeaua ta de socializare. Ajută prietenii și familia să descopere cărți și autori noi.

Numerotarea Reală a Paginilor
Se sincronizează paginile unei cărți Kindle cu textul în ediție tipărită pentru a identifica pagina corespunzătoare. Ușor pentru citare sau lecturarea împreună cu alte persoane în clubul de lectură sau orele de studiu.

Citește cu o Mână
Mai ușor și mai subțire decât o carte cu copertă moale, poți comfortabil să ții un Kindle Paperwhite într-o singură mână pentru sesiuni îndelungate de lectură fără obosire sau disconfort.

Rapid și Ușor de Întors Paginile
Zona de atingere EasyReach pe ecranul touch al unui Kindle Paperwhite îți permite să atingi ușor pentru a întoarce paginile. Nu e nevoie de a atinge puternic sau de a folosi două mâini pentru întoarceri rapide a paginilor.

Copie de Rezervă Gratuită a Bibliotecii
Kindle Paperwhite salvează automat biblioteca ta în ”Amazon Cloud”, astfel încât niciodată nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu pierderea cărților. Downloadează-le din nou prin Wi-Fi în mod gratuit.

Organizează Biblioteca Ta
Organizează biblioteca ta pe colecții, categorii pentru a accesa cu ușurință orice carte pe care o cauți. Poți adăuga un articol la mai multe colecții pentru a face organizarea și căutarea titlurilor și mai ușoară.

Timp de Citire
Aceasta este o nouă caracteristică pentru Kindle Paperwhite care te ajută să știi cât de mult va dura până la sfârșitul capitolului sau a cărții. Timpul de citire este personalizat pe baza vitezei de lectură și este actualizat constant. Cu această opțiune, nu a fost niciodată mai ușor să decizi când să începi un nou capitol sau să termini capitolul pe care îl citești.

Sistemul de Sincronizare ”Whispersync”
Sistemul ”Whispersync” de la Amazon reprezintă o tehnologie ce sincronizează ultima pagină citită, semnul de carte pus și notele sau evidențierele făcute pe toate dispozitivele tale (computer personal, tabletă sau smartphone), astfel încât vei putea întotdeauna continua de unde te-ai oprit.

Căutare pe Wikipedia și pe Web
Kindle Paperwhite face pentru tine căutarea mai ușoară. Scrie un cuvânt sau o frază și Kindle va căuta în Kindle Store, pe Wikipedia, sau pe Web folosind Google. Kindle propune un browser experimental pentru o mai bună experiență.

Dicționar Încorporat cu Răspuns Instant
Ai întâlnit un cuvânt pe care nu-l cunoști? Kindle Paperwhite include The New Oxford American Dictionary pe gratis cu peste 250,000 de termeni și definiții. Kindle Paperwhite îți permite să obții instant un răspuns la definiția căutată fără a părăsi cartea - prin simpla selectare a cuvântului cu ajutorul cursorului definiția va apărea în partea de jos sau de sus a ecranului.

Păstrează și Citește Documentele Personale
Kindle Paperwhite face ușor de a lua documentele personale cu tine, eliminând necesitatea de a le printa. Poți trimite e-mail cu documente - inclusiv Word, PDF și multe altele - direct pe adresa ta de Kindle (ex. [email protected]) și să le citești în format Kindle după sincronizare prin Wi-Fi. Folosește pentru aceasta opțiunea Send to Kindle!

Permite Cărți pentru Copii și Benzi Desenate
Kindle Paperwhite permite lectura cărților pentru copii cu text Pop-Up și benzi desenate cu Kindle Panel View, care permite să citești o carte cu benzi desenate rând cu rând.

 

Video despre Produs


Detaliile Produsului

Garanție: 12 luni
Brand: Amazon
Culoare: Negru
Tipul Ecranului: Paperwhite Built-in light
Diagonala Ecranului: 6 inch
Durata Bateriei: 8 săptămâni fără Wi-Fi
Formate Suportate:

Text:     Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, PRC; HTML, DOC, DOCX
Foto:    JPEG, GIF, PNG, BMP

Memorie:

Memorie Internă: 2 GB: Până la 1,500 de cărți.

Conectivitate:

Wireless: 802.11 b/g/n
USB: Micro USB

Dimensiuni: 169 mm x 117 mm x 9.1 mm
Greutatea: 0.4530

Pareri