Kafka pe Malul Mării (Top 10+) [Carte de Buzunar]

Kafka pe Malul Mării (Top 10+) [Carte de Buzunar]
162,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 4 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Traducere din limba japoneza si note de Iuliana Oprina

Romanul Kafka pe malul marii este povestea plina de fantezie a aventurilor unui adolescent care pleaca de acasa in cautarea mamei si a surorii disparute cu mult timp in urma, dar si o relatare a sirului de coincidente care-l leaga de un vagabond pe nume Nakata, ce sufera de pe urma unei traume din timpul razboiului.
 
Atractia irezistibila dintre aceste doua personaje care par sa nu aiba nimic in comun nu este singurul detaliu inexplicabil din cuprinsul romanului: in universul construit de Murakami, pisicile vorbesc, pestii cad din cer, iar spiritele isi parasesc trupul, minate de nevoia de dragoste sau de singe.

 

Despre Autor

Haruki Murakami, nascut pe 12 ianuarie 1949 in Kyoto, este unul dintre cei mai populari scriitori japonezi moderni.

A cunoscut-o pe sotia sa Yuko in Tokio si au deschis un club de jazz in capitala Japoniei, care se numea Peter Cat. S-a casatorit la doar 22 de ani, o casatorie din timpul facultatii, care i-a inspirat povestea din romanul Padurea norvegiana. A locuit in strainatate intre 1991 si 1995, predand printre altele la unele universitati americane. 

In prezent locuieste tot in Statele Unite, unde conferentiaza adesea in fata unui public american, este indragostit de maraton, a alergat intr-o cursa de maraton in Grecia, si a scris o carte de memorii ale unui alegator de cursa lunga.

Succesul romanului Padurea norvegiana, devenit bestseller in 1987, l-a facut cunoscut nu numai in Japonia, ci si in lumea larga. Romanul a fost ecranizat in 2010, iar filmul se bucura de un succes impresionant in Japonia.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 564
BRAND: Polirom
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-973-46-4242-7
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri