Jurnalul unui puști. Vol. 2. Rodrick e cel mai tare

Jurnalul unui puști. Vol. 2. Rodrick e cel mai tare

Preț de Listă: 171,00 MDL

Preț: 119,00 MDL

Economisești: 52,00 MDL (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Rodrick e cel mai tare duce mai departe aventurile lui Greg şi ale fratelui său Rodrick. Proaspăt întors din vacanţa de vară, îndrăgitul personaj Greg ascunde un secret a cărui dezvăluire i-ar pune în pericol reputaţia în rândurile colegilor şi, mai ales, colegelor de şcoală. Singurul care cunoaşte acest secret este fratele său, liderul formaţiei Skutek Plyn, care nu scapă nici o ocazie pentru a-l şantaja.

Fiecare pagină este, după cum ne-a obişnuit deja primul volum, plin de poante şi de situaţii amuzante, pe care însă umorul şi inteligenţa lui Greg le rezolvă fără doar şi poate. La sfârşitul acestui roman în benzi desenate nu veţi afla doar cine a fost marele câştigător al Concursului de Talente de la şcoala unde învaţă Greg şi de ce Rodrick e cel mai tare, ci şi multe alte trucuri care transformă viaţa de elev într-o aventură cât se poate de palpitantă.

Recenzii

„La o parte, Harry Potter! Aceasta este o nouă serie care domină piaţa bestsellerurilor pentru copii şi n-are nimic de-a face cu invenţiile." - Andrea Yeats la National Public Radio

”O carte minunată pentru toși cei reticenţi la citit și pentru cei aflaţi în căutarea unei cărţi amuzante” - School Library Journal

Video despre Carte


Despre Autor

 

Jeffrey "Jeff" Kinney (n. 19 februarie 1971, Fort Washington, Maryland) este un autor de benzi desenate și de cărți pentru copii, și designer de jocuri video american. Este autorul seriei „Jurnalul unui puști” și creatorul site-ului pentru copii Poptropica.

În 2009, Jeff Kinney a fost inclus de revista Time în topul celor mai influente 100 de personalități din lume. Doar doi autori în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărți ale cotidianului american New York Times: Barack Obama și Stephanie Meyer. Peste 11 milioane de exemplare ale aventurilor în benzi desenate prin care trece protagonistul Gregory "Greg" Heffley circulă acum în bibliotecile copiilor din toată lumea.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Diary of a Wimpy Kid
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 250
Editura: Art
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-889887-5
Dimensiuni: 14 x 18 cm
Greutatea: 0.3900

Pareri