Jurnalul unui puști. Vol. 10. Ca pe Vremuri

Jurnalul unui puști. Vol. 10. Ca pe Vremuri

Preț de Listă: 227,00 MDL (56,75 RON)

Preț: 158,00 MDL (39,50 RON)

Economisești: 69,00 MDL (17,25 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Înainte era mai bine. Toate erau mai bune şi mai frumoase. Să fie adevărat? Asta e întrebarea care-l frământă pe Greg Heffley când toată lumea din oraşul lui alege să petreacă un weekend întreg fără telefoane şi fără orice alte gadgeturi.  Viaţa de azi are avantajele ei, iar Greg nu vrea să-şi refuze nimic doar de dragul de a trăi ca pe vremuri. 

Cititorii sunt înnebuniţi după seria Jurnalul unui puşti. Bestseller USA Today, Publishers Weekly, Wall Street Journal Numărul 1 în topul bestsellerurilor New York Times 

„Kinney e un star al lumii editoriale.”-- Backseat Book Club
 
„Una dintre cele mai îndrăgite serii de cărţi pentru copii din toate timpurile.”-- Washington Post
 
„Jurnalul unui puşti e menit să cucerească lumea.”-- Time
 
 
„Un mare succes chiar şi printre cititorii sceptici, şi pentru oricine caută o carte teribil de amuzantă.”-- School Library Journal

 

Despre Autor


 

Jeffrey "Jeff" Kinney (n. 19 februarie 1971, Fort Washington, Maryland) este un autor de benzi desenate și de cărți pentru copii, și designer de jocuri video american. Este autorul seriei „Jurnalul unui puști” și creatorul site-ului pentru copii Poptropica.

În 2009, Jeff Kinney a fost inclus de revista Time în topul celor mai influente 100 de personalități din lume. Doar doi autori în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărți ale cotidianului american New York Times: Barack Obama și Stephanie Meyer. Peste 11 milioane de exemplare ale aventurilor în benzi desenate prin care trece protagonistul Gregory "Greg" Heffley circulă acum în bibliotecile copiilor din toată lumea.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Diary of a Wimpy Kid. Old School
Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 224
Editura: Arthur
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-8620-65-7
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: