Jurnalul meu Haios. Sunt Prințesa sau Broasca. Vol. 3

Jurnalul meu Haios. Sunt Prințesa sau Broasca. Vol. 3
107,00 MDL (21,51 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieţii lui Jamie, aşa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau uneori, iniţierea lor), alături de „partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella.

Ele îi evaluează pe ceilalţi pe o „scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa nebună de la şcoală; şi îl analizează zilnic pe animăluţul ei, Puturilă.

Jamie se îndrăgosteşte de domnul Prince, cel care o înlocuieşte pe doamna Bruntford. Trec câteva zile şi Jamie găseste un bileţel în vestiar. Îl citeşte şi este sigură că domnul Prince l-a scris pentru că este semnat M.P.

Primeşte o scrisoare în fiecare zi. Hudson o plăcea pe Jamie, dar lui Jamie nu îi mai păsa. ..era îndrăgostită de domnul Prince.

În cele din urmă Jamie încearcă să îşi dea seama dacă este prinţesa sau broasca. Fusese broască pentru domnul Prince iar el fusese prinţ pentru doamna Anderson. Fusese broască şi pentru Hudson. Şi apoi prinţesă şi după iarăşi broască. Aşa că, se pare că este şi broască şi prinţesă. Mai târziu, cineva sună la uşă şi îi lasă un bileţel pe  verandă  şi atunci îşi dă seama că este cu adevărat prinţesă.  Era prinţesă pentru Mike Pinsetti.  Apoi citeşte din nou poezia şi regăseşte pasajul  în care sunt descrişi „ochii ei căprui”. Ea nu avea ochi căprui! Şi nimeni din familia ei! După care controlează din nou plicul şi observă că scrisoarea îi este adresată lui Puturilă.

Şi ca şi cum nu era de ajuns, ea şi Angeline trebuie să lucreze împreună la un proiect. Angeline decide ca tema proiectului să fie „viaţa profesorilor înainte să fie profesori”.  Isabella vrea să facă un proiect despre elevi şi animăluţele lor de companie. Jamie nu agreează deloc această idee, mai ales că va trebui să apară în poze alături de Puturilă, care este fără nici un dubiu, cel mai urât câine din lume.

Firul narativ se aplică oricărei puştoaice. Toate fetele invidiază (în secret sau nu) fetele cu cea mai mare popularitate.  Întotdeauna există un profesor pentru care fac o pasiune, aşa cum este şi domnul Prince.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Orizonturi
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 9789737362568
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1400

Pareri