Jurnalul meu Haios. Problema cu Locul asta este ca m-am Născut aici. Vol. 6

Jurnalul meu Haios. Problema cu Locul asta este ca m-am Născut aici. Vol. 6
107,00 MDL (21,51 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

În acest volum, apare un personaj nou la Şcoala Generală Mackerel.Colette este prietenoasă, deșteaptă, talentată și cu un farmec special.. Se dovedește mai diabolică decât Isabella, mai loială decât Puturilă și chiar mai rezistentă decât Angeline.

Calități mai mult decât suficiente să o descumpănească pe Jamie. Jamie nu poate decât să se întrebe: este omenește posibilsă fii ”mult mai perfectă” decât ”cea mai perfectă” fată din lume? În final, cele două prietene ”detective” pun cap la cap informațiile pentru a descoperi adevărata față a prea minunatei Colette, dar și ingredientele unei adevărate prietenii.

Intrigile Isabellei par a dezorganiza puțin pregătirile de nuntă ale mătușii Carol cu directorul-adjunct Devon, dar consecințele acestora nu vor fi pe placul lui Jamie...

 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 112
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362674
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1100

Pareri