Jurnalul meu Haios. Pot deveni Adulții ființe Umane? Vol. 5

Jurnalul meu Haios. Pot deveni Adulții ființe Umane? Vol. 5
107,00 MDL (21,51 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dacă vreţi să citiţi o carte care este şi amuzantă şi creativă şi diferită atunci trebuie să citiţi neapărat “Jurnalul meu haios”.

Jamie este o elevă de generală care scrie în fiecare zi despre cum i-a fost ziua sau despre dispoziţia din ziua respectivă.  Jamie este o puştoiacă  normală care ar face orice să se răzbune pe Angeline, rivala ei declarată. Prietena ei cea mai bună, Isabella este în mod surprinzător diferită de ea.  Dar cu toate acestea sunt extrem de legate una de alta.

Fiecare jurnal se concentrează pe diferite probleme şi situaţii. În acest jurnal Jamie vorbeşte despre vizita mătuşii sale.  Mătuşa sa se dovedeşte a fi însă super-amuzantă şi ajunge să lucreze la ea la şcoală.

Dar mătuşa ei ascunde nişte secrete. Va afla Jamie despre ce este vorba?

Pot deveni adulţii fiinţe umane este o carte despre luptele lui Jamie prin tabăra adulţilor care încearcă să o reducă la tăcere. Ajunge până la a se întreba dacă adulţii au muşchii necesari ca să zâmbească. Şi pe deasupra, Angeline, duşmanul ei declarat este absolut enervantă cu personalitatea ei minunată, cu părul ei minunat, cu respiraţia ei minunată. Este pur şi simplu insuportabil!

Acest jurnal o să vă facă să râdeţi cu voce tare aducând totodată în discuţie nişte dileme importante legate de echilibrul dintre şcoală şi acasă.  Cei mici vor chicoti şi mai tare.

 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Orizonturi
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 9789737362582
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1100

Pareri