Jurnalul meu Haios. Nu-ți Subaprecia niciodata Naivitatea. Vol. 7

Jurnalul meu Haios. Nu-ți Subaprecia niciodata Naivitatea. Vol. 7
107,00 MDL (26,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

Dacă v-ați dorit o pereche de cercei cu design deosebit, acum e momentul să aflați despre unii cu adevărat unici. Un singur indiciu vă dăm: sunt subiect de ceartă între mătușa Carol și unchiul-adjunct Devon, cu puțin înainte de marea ceremonie...

Apropo de acest eveniment mult așteptat, pregătirile intră în linie dreaptă și rochiile bufante maro și saboții de lemn par a fi greu de suportat de Jamie, până când un eveniment neașteptat schimbă totul. Se face din nou apel la prietenie adevărată când al optulea cel mai drăguț băiat din clasă face o invitație la care Jamie și Angeline sunt nevoite să răspundă negativ.

Nu ratăm nici marea petrecere a nunții celor doi și nici pozițiile îndelung exersate de Jamie pentru a avea cât mai mult succes la bal. Iar în final aflăm că Jamie și Angeline devin... bunici!

 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 159
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362681
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri