Jurnalul meu Haios. Nu e Vina mea ca Știu Totul!. Vol. 8

Jurnalul meu Haios. Nu e Vina mea ca Știu Totul!. Vol. 8
107,00 MDL (21,51 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

Privind în urmă la jurnalele mai vechi, Jamie constată că e foarte posibil să fie un geniu pentru că a făcut față atâtor probleme zilnice de-a lungul timpului. Dar, slavă Cerului, sunt destule provocări pentru inteligența ei și în prezent.  Jamie este nevoită sa mai scrie intr-un alt jurnal- ca temă pentru ora de limba engleză. Şi în calitatea ei de expertă în arta Jurnalului va fi nevoită să o ajute şi pe bibliotecară cu redactarea lor.

Sau pentru că are gura prea mare. Cine ştie? Alte știri pe scurt: Jamie oscilează între a fi ea însăși și a fi populară, Angeline rezolvă problema părului lui Jamie, iar Puturilă s-a căsătorit și are o droaie de copii.

Cum vor schimba toate aceste evenimente modul special de a vedea viața al lui Jamie?

 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 159
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362698
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri