Jurnalul meu Haios. Niciodata să nu faci Asta! Vol. 4

Jurnalul meu Haios. Niciodata să nu faci Asta! Vol. 4
107,00 MDL (26,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jamie continuă să scrie în jurnal despre zilele ei trăznite şi aventurile ei sunt la fel de amuzante.

În acest volum, Jamie vrea să fie mai bună  decât Angeline.

Angeline începe purtând o beretă, astfel Jamie începe să poarte o beretă. Mai târziu trebuie să găsească o organizaţie caritabilă pentru care să  strângă bani. Angeline a găsit o organizaţie de caritate și Jamie este un pic geloasă pe ea. Isabella  "găseşte " şi ea o organizație de caritate și Jamie o  ajută.

"Cea mai bună prietenă” o înjunghie pe la spate. Cel mai mare duşman este o fată drăgălaşă.  Şi câinele ei abia aşteaptă să se răzbune pe ea.  De ce s-ar mai obosi Jamie să se ducă la şcoală? Acestea însumează în general încercările prin care trece Jamie Kelly.

În acest volum, duşmanul ei nr. 1, Angeline, se implică în acte caritabile şi le inspiră pe Jamie şi Isabella să-şi dezvolte şi ele propria „frumuseţe interioară”. O poveste amuzantă şi fermecătoare care chiar ne învaţă o lecţie la final: „ Poate că fiecare dintre noi are o frumuseţe interioară”.  Măcăr să încercăm să o găsim.

Jamie vorbește şi despre ora de gimnastică. În ora obișnuită de gimnastică, toți studenții aleargă în principal ture, așa că decide să-i spună antrenorul ei să facă ceva nou. El decide să organizeze un concurs. Fiecare grup primește un copil, o oală, o mătură și un șarpe de cauciuc. Ei trebuie să folosească aceste elemente  pentru a transporta copilul în siguranţă dintr-o parte a sălii în cealaltă.  Angeline reuşeşte să îl păcălească pe antrenor şi să pună pe altcineva să transporte copilul. Deci cea mai frumoasă fată din şcoală a trecut cu brio proba.  Ce idei trăznite va pune Jamie în aplicare pentru a reuşi  la rându-i ?

 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Orizonturi
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 9789737362575
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri