Jurnalul meu Haios. Exact pentru sta Nu sunt Prietenii. Vol. 9

Jurnalul meu Haios. Exact pentru sta Nu sunt Prietenii. Vol. 9
107,00 MDL (26,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

După nunta mătușii Carol cu directorul-adjunct Devon, Jamie este în mod automat și oficial prietena Angelinei, așa că trebuie să facă tot ce se poate pentru a se descurca în privința noii prietenii, dar și să o mențină pe cea cu Isabella, unde mai pui că e nevoie de mult timp ca să mai creezi opere de artă fantastice, dacă se poate și sclipicioase! Deși drăguțenia Angelinei e greu de suportat, până la urmă și Isabella pare a cădea în mrejele farmecului ei.

Ce-i rămâne lui Jamie de făcut e să găsească o nouă prietenă pentru Angeline, având pretextul unui concurs de talente de la școală. Binînțeles, rezultatul acestor eforturi este departe de ce s-a așteptat Jamie, dar astfel ea află lucruri noi și minunate despre ce înseamnă prietenia.

 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362537
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri