Jurnalul meu Haios. Eu (La fel ca tine, dar mai tare). Vol. 12

Jurnalul meu Haios. Eu (La fel ca tine, dar mai tare). Vol. 12
107,00 MDL (25,05 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

Jamie este destul de sigură că știe cam cum stă treaba cu viața; totuși, dacă e așa, cum de se trezește iar prinsă în tot felul de situații aiurite? De data asta, e vorba de ziua ei de naștere și e hotărâtă să nu se repete experiența anului precedent, când părinții ei i-au dat cadou un băț de pogo în loc de cățelul drăguț pe care și-l dorea. Acel băț de pogo s-a transformat totuși într-un cățel... cunoscut cel mai bine sub numele de Puturilă.

O poveste lungă... Și, cum Jamie are o formație favorită a tuturor timpurilor și nu vrea ca și altor oameni să le placă asta, atunci pretinde că îi place altceva. Un fapt aparent banal care transformă petrecerea de ziua ei într-o harababură în stilul Jamie.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 154
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362735
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri