Jurnalul meu Haios. Ei bine, poate chiar am Superputeri. Vol. 11

Jurnalul meu Haios. Ei bine, poate chiar am Superputeri. Vol. 11
107,00 MDL (21,51 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jamie Kelly are o problema uriasa de rezolvat. In doar cateva saptamani, trebuie sa faca fata unui pariu – pus cu Isabella, suparata ca Jamie a lovit-o peste fata - care ar putea-o obliga sa il sarute pe unul dintre cei mai gretosi baieti din scoala.

Jamie ajunge la concluzia ca a capatat niste superputeri dupa ce a fost muscata de un baietel pe nume  Ricky Grasanul– are acum capacitatea de a intelege cum gandesc baietii si spera ca isi poate folosi aceste puteri pentru a castiga pariul si astfel sa evite sa-si lipeasca buzele (oooh!) pe cel mai dezgustator baiat pe care l-a vazut vreodata.

Se pare ca superputerile sunt din ce in ce mai mari pe zi ce trece si, cu ajutorul lor, descopera de ce baietilor le place sa urmareasca atat de mult sport la televizor, de ce nu sunt manierati ori de ce reactioneaza cum reactioneaza cand le povestesti de ce esti suparata. Nu se stie insa daca aceste superputeri o vor ajuta sa castige pariul... si daca noi, ceilalti, am putea face rost de niste superputeri din astea.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 154
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362728
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri