Jurnalul meu Haios. Cele mai rele Lucruri în Viață sunt de Asemenea Gratuite. Vol. 10

Jurnalul meu Haios. Cele mai rele Lucruri în Viață sunt de Asemenea Gratuite. Vol. 10
107,00 MDL (25,05 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

Școala a luat vacanță, așa că temele de acasă, chiftelele de joi și profesorii străduindu-se să fie cool nu mai sunt de actualitate. Elevii de la Şcoala generală Mackerel au acum o groază de timp... dar niciun ban în buzunare și Jamie, Isabella și Angeline descoperă repede că orice merită să faci costă bani. Isabella e decisă să schimbe situația, iar Jamie și Angeline vor s-o ajute, chiar dacă le convine sau nu ideea. E atât de frustrant când adulții le tot spun: ”Cele mai bune lucruri în viață sunt gratis”. Nu, zău?!

Unchiul Dan le face o promisiune celor trei fete: dacă ele pot câștiga într-o lună 100 de dolari, atunci o să le ducă în parcul de distracții Screamotopia. Așa că Jamie, Isabella și Angeline încearcă să facă rost de bani: mai întâi, vând limonadă, apoi spală mașini, au grijă de copii și chiar licitează pe eBay. Total: 5,50 dolari după două săptămâni! E timpul deci să își pună în funcțiune niște superputeri...

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 158
Editura: Orizonturi
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 9789737362711
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri