Jurnalul lui Bridget Jones (Top 10+) [Carte de Buzunar]

Mai multe poze

Jurnalul lui Bridget Jones (Top 10+) [Carte de Buzunar]
144,00 MDL (36,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Dora Fejes.
 
Jurnalul lui Bridget Jones, vindut in milioane de exemplare in intreaga lume, a fost ecranizat de Universal Pictures in 2001, cu Renee Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth in rolurile principale, in regia lui Sharon Maguire.
 
Bridget Jones este femeia la „treizeci si ceva de ani”, tot timpul pe fuga, mereu in lupta cu singuratatea, kilogramele in plus, fumatul, alcoolul si avansurile sefului. Ea incearca sa-si tina viata, ca pe o barca, pe linia de plutire, si sa raspunda la o intrebare simpla: cum sa-si gaseasca perechea fara sa nimereasca peste unul din milioanele de misogini, maniaci, adulteri, obsedati sau perversi?


Despre Autor

Helen Fielding s‑a nascut intr‑un oras industrial din Yorkshire si a studiat la Oxford. A lucrat citiva ani la BBC, realizind documentare despre Africa. De altfel, romanul sau de debut din 1994, Celebritate pentru o cauza nobila, aclamat de critica la data aparitiei, are la baza experienta africana a autoarei. In 1996, ziarista Helen Fielding da lovitura de piata cu romanul Jurnalul lui Bridget Jones, vindut in milioane de exemplare in intreaga lume.

Ecranizarea realizata de Universal Pictures in 2001, cu Renee Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth in rolurile principale, in regia lui Sharon Maguire, se bucura, de asemenea, de mare succes.

In 1999, Helen Fielding continua jurnalul simpaticului sau personaj cu romanul Bridget Jones: La limita ratiunii, aparut, de asemenea, la Editura Polirom. Filmul omonim, cu aceeasi echipa celebra, a fost terminat in 2003.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Polirom
Apariția: Noiembrie 2013
ISBN: 978-973-46-4239-7
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: