Jurnalele Vampirilor Vol. 1. Trezirea

Jurnalele Vampirilor Vol. 1. Trezirea

Preț de Listă: 188,00 MDL

Preț: 165,35 MDL

Economisești: 22,65 MDL (12%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

ELENA - Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat îşi doreşte.

STEFAN - Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului sau tragic.

DAMON - Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.

Vezi Trailerul Ecranizării

Seria Jurnalele Vampirilor a fost adaptată pentru televiziune, serialul produs de CW având premiera la 10 septembrie 2009.

Despre Autoare

L. J. Smith este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii – The Forbidden Game, Dark Visions şi The Secret Circle, trei serii - The Vampire Diaries, Night World şi The Night of the Solstice – şi numeroase povestiri.

Romanele ei combină mai multe genuri, horror, science-fiction, fantasy şi romance, şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită – fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale –, majoritatea foarte tinere. Conflictul este de obicei între bine şi rău, între lumină şi întuneric, gravitând în jurul unui personaj central ambiguu, care, încercând să seducă eroina principală pentru a o atrage în lumea lui întunecată, sfârşeşte prin a renaşte el însuşi în lumină.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Vampire Diaries #1: The Awakening
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 288
Editura: Leda
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-102-250-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri