Jurnal de Sarcină. Sfaturi Esenţiale pentru Mămici în Devenire

Jurnal de Sarcină. Sfaturi Esenţiale pentru Mămici în Devenire
261,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 2 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc.  Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experienţe - ecografia, poftele stranii, prima mişcare a bebeluşului şi, în final, naşterea! Sunt multe de învăţat şi multe de notat - inclusiv gândurile şi trăirile tale.

În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc. Este o sursă preţioasă de informaţii şi un jurnal-suvenir, perfect pentru mămicile în devenire.  

Despre Parenting: Fiind principala revista americana pentru mamici, revista Parenting ofera sfaturi simple si la obiect privind cresterea copiilor si sprijinul emotional de care au nevoie mamicile pentru a putea sa se simta implinite. Infiintata in 1987, Parenting ramane piatra de temelie a Parenting Group, din care mai fac parte Parenting.com si revistele Conceive si Babytalk. Despre autor: 
 
Scriitoare originara din San Francisco, specializata in probleme de sanatate ale femeilor si copiilor, Ziba Kashef a scris aceasta carte insarcinata fiind cu cel de-al doilea copil. A fost editor-sef la revista Pregnancy, editor la Bay Area Parent si senior editor al revistelor Parenting si Sesame Street Parents. A colaborat cu BabyCenter.com si semneaza cartea Backyards for Kids. -- Jurnal de sarcina. Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire de Ziba Kashef si editorii revistei Parenting - www.121.ro
 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Pregnancy Planner: Essential Advice for Moms-to-Be
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
BRAND: Arthur
Apariția: Aprilie 2012
ISBN: 978-973-124-618-5
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri