Jurnal de Sarcină. Sfaturi Esenţiale pentru Mămici în Devenire

Jurnal de Sarcină. Sfaturi Esenţiale pentru Mămici în Devenire
261,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc.  Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experienţe - ecografia, poftele stranii, prima mişcare a bebeluşului şi, în final, naşterea! Sunt multe de învăţat şi multe de notat - inclusiv gândurile şi trăirile tale.

În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc. Este o sursă preţioasă de informaţii şi un jurnal-suvenir, perfect pentru mămicile în devenire.  

Despre Parenting: Fiind principala revista americana pentru mamici, revista Parenting ofera sfaturi simple si la obiect privind cresterea copiilor si sprijinul emotional de care au nevoie mamicile pentru a putea sa se simta implinite. Infiintata in 1987, Parenting ramane piatra de temelie a Parenting Group, din care mai fac parte Parenting.com si revistele Conceive si Babytalk. Despre autor: 
 
Scriitoare originara din San Francisco, specializata in probleme de sanatate ale femeilor si copiilor, Ziba Kashef a scris aceasta carte insarcinata fiind cu cel de-al doilea copil. A fost editor-sef la revista Pregnancy, editor la Bay Area Parent si senior editor al revistelor Parenting si Sesame Street Parents. A colaborat cu BabyCenter.com si semneaza cartea Backyards for Kids. -- Jurnal de sarcina. Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire de Ziba Kashef si editorii revistei Parenting - www.121.ro
 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Pregnancy Planner: Essential Advice for Moms-to-Be
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Arthur
Apariția: Aprilie 2012
ISBN: 978-973-124-618-5
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri