Julieta

Julieta

Preț de Listă: 143,00 MDL

Preț: 136,60 MDL

Economisești: 6,40 MDL (4%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Plin de mister, pasiune şi suspans, romanul Julieta este o abordare inedită şi îndrăzneaţă a poveştii de dragoste care a stat la baza celebrei piese shakespeariene Romeo şi Julieta. Cartea, a cărei acţiune se petrece, în cea mai mare parte, în decorul romantic al oraşului Siena, descrie aventurile incredibile ale tinerei Julie Jacobs.

Primind drept moştenire cheia unui seif misterios, aceasta descoperă că este urmaşa frumoasei Giulietta, a cărei iubire tragică pentru Romeo a zguduit nu doar Italia medievală, ci lumea întreagă. Căutând să dezlege misterul unei fabuloase comori de familie, Julie afla în curând că cele peste şase secole care o despart de evenimentele din 1340 n-au stins nici duşmănia ancestrală dintre cele mai puternice clanuri ale Sienei, nici blestemul ce pare să apese în continuare asupra lor şi căruia este pe cale să-i cadă ea însăşi victima. Singurul lucru capabil să împiedice acest deznodământ este apariţia providenţială a lui Romeo – asta dacă Julieta reuşeşte să-l recunoască sub actuala lui înfăţişare.

Recenzii

 „Anne Fortier jonglează cu măiestrie cu întorsăturile de situaţie şi pistele false, iar rezultatul este o poveste de dragoste plină de suspans, un Cod al lui Da Vinci destinat femeii inteligente şi moderne.” - Publishers Weekly
 
”Anne Fortier construieşte o aventură a prezentului: o tânără, Julie Jacob, crescută de o mătuşă, împreună cu sora ei geamănă Janice, după dispariţia părinţilor într-un accident, afla abia la moartea mătuşii că se numeşte Giulietta Tolomei, că în Siena o aşteaptă o comoară lăsată moştenire de mama ei, în seiful unei bănci. Perechea celor două gemene complet diferite induce atmosfera de chicklit: Janice este egoistă, abilă, strălucitoare, iar Julie – retrasă, pasionată de Shakespeare, preferând discreţia.” - Elisabeta Lasconi, Ziarul de duminică

Vezi Trailerul Cărții

Despre Autoare

Anne Fortier s-a născut şi a copilărit în Danemarca, pe ţărmul Mării Nordului. A studiat Istoria ideilor la Universitatea Aarhus, iar numeroasele ei călătorii de studii au purtat-o în Norvegia, Statele Unite, la Paris şi la Oxford. După ce şi-a obţinut doctoratul, s-a stabilit în SUA, unde a fost coproducătoare a documentarului Fire and Ice: The Winter War of Finland and Russia, distins cu un premiu Emmy în 2007.

A debutat că scriitoare în 2005, cu o fantezie gotică intitulată Shepherds on the Mountain, publicată în Danemarca. În 2008, romanul Julieta a fost achiziţionat de Random House, iar între timp drepturile asupra traducerii au fost vândute în treizeci de ţări.

www.annefortier.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Juliet
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1766-1
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3520

Pareri