Jules Verne, Vol. 33. Agenția Thompson

Jules Verne, Vol. 33. Agenția Thompson

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,56 RON)

Preț: 25,00 MDL (6,28 RON)

Economisești: 25,00 MDL (6,28 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Descrierea Cărții

În căutarea unui serviciu, Robert Morgand află de anunţul Agenţiei Thompson & Co în legătură cu un post de translator pe un vas de croazieră. Cunoscător a mai multor limbi străine, precum engleza, spaniola şi portugheza, Morgand câştigă cu uşurinţă concursul de angajare. Astfel, se îmbarcă pe „Seamew" şi află itinerariul călătoriei: insulele Canare, Medeira şi Azore.

La bordul vasului se întâlneşte cu un compatriot, Roger de Sorgues. Cei doi se împrietenesc repede, mai ales că Morgand este foarte interesat de una dintre femeile de origine americană care-l însoţesc pe Roger. Doreşte chiar să-i ceară mâna, dar contractul pe care-l are cu Agenţia Thompson îl împiedică. Dar Robert Morgand refuză să se resemneze aşa de uşor...

Despre Autor

Jules Verne (n. 8 februarie 1828, Nantes, Franța - d. 24 martie 1905, Amiens, Franța) a fost un scriitor francez și un precursor al literaturii științifico-fantastice. Verne a fost apreciat pentru scrierea operelor legate de viitor, spațiu, aer și călătoria în adâncurile mării. În patru din romanele sale este evocată România ”Kéraban le têtu, Claudius Bombarnac, Le Château des Carpathes și Le beau Danube jaune. - Wikipedia

Descrierea Colecției

Cele 40 de volume semnate de Jules Verne reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toţi cei care au crescut cu poveştile uluitoare inventate de celebrul scriitor francez. Cei deja obişnuiţi cu stilul de mare narator al acestuia vor reface traseul spre centrul Pământului, vor călători în adâncuri, în submarinul căpitanului Nemo, sau se vor aventura pe o insulă plină de mistere.

Colecţia se prezintă în condiţii grafice de excepţie: fiecare exemplar are coperta cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi respectă grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.

Volumele conţin mai multe ilustraţii preluate din prima ediţie franceză decât au fost incluse în ediţia de acum 30 de ani. Toţi cei care au vrut să calce pe urmele personajelor lui Jules Verne, dar nu au reuşit să facă rost de toate cărţile din colecţie, pot acum să-şi îndeplinească visul din adolescenţă şi să aibă seria completă.

Detaliile Produsului

Titlu Original: L'Agence Thompson and Co.
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 340
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
Dimensiuni: 13 x 22 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri