Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței și Creativității Copiilor

Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței și Creativității Copiilor

Preț de Listă: 188,00 MDL (47,00 RON)

Preț: 94,00 MDL (23,50 RON)

Economisești: 94,00 MDL (23,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Cezar Petrila si Ioana Pantir.
 
Scoala joaca un rol educativ important, dar exista lucruri esentiale pentru viitorul copiilor care nu figureaza in programa de invatamint. Curiozitatea, gindirea flexibila, perseverenta, determinarea si disponibilitatea de a-ti asuma riscuri sint obligatorii daca vrei sa ai succes. Cartea cuprinde activitati si jocuri pentru copii de toate virstele, care pot fi adaptate celor mai diverse situatii: in aer liber sau la biroul de lucru, in excursie, in masina sau chiar la muzeu.
 
Cu ajutorul lor, parintii ii pot ajuta pe copii sa-si dezvolte spiritul de initiativa si creativitatea, sa invete din greseli pentru a progresa si sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare.
 
Cuprins:
Cum stimulati gindirea independenta • Cum dezvoltati o imaginatie bogata • Cum poti fi atent si bun observator • Cum incurajati originalitatea si creativitatea • Cum sa inveti din succese, dar si din greseli • Cum sa iei decizii intelepte • Cum dezvoltati abilitatile sociale • Cum dezvoltati initiativa si gindirea anticipativa

Despre Autoare

C.J. Simister coordonează un program de abilităţi de gândire extrem de inovator pentru pregătirea copiilor, în vederea adaptării la condiţiile unei lumi aflate într-o schimbare rapidă, cu care se vor confrunta dincolo de testele şi examenele din şcoală. Succesul acestui program a dus la solicitări permanente de a-şi discuta şi exemplifica tehnicile, la nivel naţional şi internaţional, în cadrul unor conferinţe şi workshop-uri pentru copii, profesori şi părinţi.

C.J. Simister are o experienţă de 15 ani în lucrul cu copii de toate vârstele atât în şcoli independente, cât şi de stat, o diplomă în economie (University of Cambridge) şi un masterat în îmbunătăţirea educaţiei (London’s Institute of Education). Este autoarea mai multor cărţi şi lucrări, inclusiv o carte şcolară, How to Teach Thinking and Learning Skills : A Practical Programme for the Whole School (Paul Chapman Publishing, 2007).

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Bright Stuff: Playful Ways to Nurture Your Child's Extraordinary Mind
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Polirom
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-46-1871-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2060

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

placut
titlul spune totul si se regaseste si in continut :), o carte plina de idei interesante amuzante si ce este mai important: practicabile :) Parerea lui diana_meresevschi / (Plasată la data 30.05.2012)