Jocul vieții și cum să-l joci (LIVRARE 15 ZILE)

Florence Scovel Shinn

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

BESTSELLER INTERNATIONAL

Jocul vietii si cum sa-l joci - cea mai cunoscuta carte despre succes din lume!

Majoritatea oamenilor considera viata o lupta, dar nu este o lupta, ci un joc. Este un joc ce insa nu poate fi jucat fara cunoasterea legilor spirituale.

Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalitatilor de succes. Cartile ei, populare in toata lumea, au schimbat vietile a milioane de oameni.

Jocul vietii si cum sa-l joci ne arata ca ne putem bucura de lungi perioade de sanatate, prosperitate si fericire. Autoarea ne impartaseste povesti adevarate din viata reala pentru a ilustra modul in care atitudinea si afirmatiile pozitive reusesc invariabil sa transforme orice persoana intr-un invingator, capabil sa controleze circumstantele si sa elibereze abundenta prin cunoasterea legilor spirituale.

„Ca sa jucam cu succes jocul vietii trebuie sa ne antrenam imaginatia. O persoana cu o imaginatie antrenata pentru a vizualiza numai lucruri bune aduce in viata ei «orice dorinta dreapta a inimii sale», sanatate, bogatie, iubire, prieteni, perfecta exprimare a sinelui, cele mai nobile idealuri.“

Alte bestseller scrise de Florence Scovel Shinn sunt:

Usa secreta spre succes

Puterea cuvantului rostit

Cuvantul tau este bagheta magica.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 160
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 978-606-6392-98-3