Jocul seducției

Jocul seducției
194,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Pe vremuri, Strauss era, dupa propria descriere, un magnet cu pol invers pentru femei: nasul mare si borcanat, ochii mici si sticlosi, ochelari de vedere grosi ca un fund de sticla, inceput semet de chelie si, cel mai rau, o timiditate dureroasa in preajma femeilor. Se simtea ca „jumatate de barbat”. Totul pana a inceput sa se intereseze de comunitatea „artistilor seductiei”.

Dupa doi ani în care a luat lectii cu cei mai rafinati macho si a impartit asternutul cu cele mai atragatoare femei, Strauss a devenit un artist la fel de bun ca maestrii pe care ii venera.  Insa toate tehnicile seductiei descrise aici nu i-au servit decat la a se indragosti atunci cand se astepta mai putin, fiind nevoit sa treaca de la replici de agatat la... conversatia adevarata.

„Cu cativa ani in urma, Strauss a decis ca nu mai vrea sa fie un fraier in materie de femei, transformandu-se in cel mai mare artist al cuceririi amoroase. Jocul seductiei este lunga poveste a transformarii sale, adesea tendentioasa, dar intotdeauna amuzanta si plina de farmec.” - Publishers Weekly

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Game
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 768
Editura: Nemira
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-143-208-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri