Jocul Dragostei

Jocul Dragostei
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bine ați venit într-o lume a senzualității nechibzuite și a rafinamentului strălucitor... o lume plină de gentlemeni periculos de chipeși și de tinere care tânjesc după un titlu... de jocuri cu mize uriașe – care reprezintă, uneori, chiar virtutea unei lady.

Lady Roberta St. Giles, unica fiică a unui marchiz boem, se îndrăgostește de un bărbat pe care îl zărește într-o sală de bal: ducele de Villiers, un jucător de șah extraordinar și un crai renumit, care nu intenționează să se căsătorească vreodată… până o vede pe Roberta. și Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta și știe prea bine că prețul ce trebuie plătit pentru a pune mâna pe un titlu este, adesea, mult prea mare.

El este hotărât să împiedice căsătoria Robertei cu ducele – în ciuda fascinației acesteia pentru bărbatul experimentat –, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită. 
Va reuși Damon s-o atragă în propriul joc, chiar cu riscul să se aleagă el însuși cu inima frântă în această aventură riscantă?

„Retrăim poveștile fermecate unde Frumoasa întâlnește Bestia și Prințul reușește mereu să-și găsească Cenușăreasa.” -- Cătălina Dumbravă, cititoare de Cărți Romantice

 

Despre Autor 


 

Eloisa James - este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Absolventă de Harvard, cu un masterat în filosofie la Oxford University și un doctorat la Yale.

Cărțile ei au fost publicate în cincisprezece țări. Nouăsprezece dintre romanele sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, în vreme ce topulUsatoday a numărat șaisprezece titluri semnate Eloisa James.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-686-719-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri