Ivanhoe. Carte de Aventuri pentru Copii + Enciclopedie

Mai multe poze

Ivanhoe. Carte de Aventuri pentru Copii + Enciclopedie
85,00 MDL (21,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Colecției

Colecţia cuprinde, pe lângă palpitantele pagini ce ţin de literatura de aventuri sau de cea ştiinţifico-fantastică, un întreg tezaur de cunoştinţe despre natură, istorie, geografie, tehnică, arhitectură, despre obiceiurile şi moravurile diferitor popoare în diverse timpuri. Îmbinând savoarea lecturii cu plăcerea de a cunoaşte noi date de factură enciclopedică, cărţile seriei vor releva cititorului tainele oceanelor şi-l vor înălţa pe cele mai abrupte culmi montane, îl vor purta prin desişurile pădurilor tropicale şi în deşerturile nemărginite, îl vor întoarce departe în trecut, în vremea când pământul era dominat de dinozauri, şi-l vor readuce în timpurile noastre, epocă a cuceririi spaţiului cosmic.

Marele secret al cărţilor din această colecţie constă în faptul că fiece capitol din opera clasică este însoţit de rubrica „Encyclopaedia”, în care anumite  momente din textul de bază sunt comentate din punct de vedere ştiinţific. Comentariile vizează cele mai diverse aspecte ale conţinutului, fie că e vorba de armele cavalerilor, de istoria construcţiei de nave sau de lumea animală din bazinul Amazonului. Explicaţiile istorico-ştiinţifice sunt însoţite de de­sene.

Operele incluse în colecţie se bucură de faimă mondială. Textele lor sunt adaptate şi se adresează, în primul rând, tinerilor. Cărţile sunt bogat ilustrate, iar  cel care le deschide devine imediat nu numai simplu cititor, dar şi participant nemijlocit la întâmplările descrise – ilustraţiile se schimbă caleidoscopic, în ritmul rapid al cadrelor cinematografice.

Aşadar, să pornim într-o antrenantă expediţie de acumulare a noilor cunoştinţe! Lanterna magică ne va călăuzi pe miraculoasele căi ale Ştiinţei! În colecţie au mai intrat următoarele titluri: Căpitan la cincisprezece ani, Ivanhoe, Aventurile lui Robinson Crusoe.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 112
Editura: Arc
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-61-644-7
Dimensiuni: 20 x 26 cm
Greutatea: 0.5200

Pareri