Iubirile lui Chico [eBook]

Iubirile lui Chico [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

”La tinereţe, amorul este parfumul vieţii.”

”Proprietatea marilor pasiuni este aceea că rămân de cele mai multe ori necunoscute.”

”Îndrăgiţi dragostea. Ea face pe femeie şi pe bărbat întregi.”

”Dragoste se cheamă atunci când viaţa ta se contopeşte firesc cu cea a persoanei iubite, când sufletul tău se împleteşte strâns cu al celuilalt?”

-- Citate din Michel Zevaco

Despre Autor

Michel Zevaco (1 februarie 1860,  Ajaccio - 8 August 1918, Eaubonne) a fost un jurnalist, scriitor și producător de filme francez. A fost anticlerical și anarhist. Zevaco este autorul popularelor romane de intrigi și mister ”Les Pardaillan”, care erau publicate în publicații cotidiene în 1900 și au ajuns de mare succes.

 Alte lucrări cunoscute ale sale sunt: Le Capitan, Borgia, Buridan, L'Héroïne, l'Hôtel Saint Pol și Nostradamus. O parte din romanele sale au fost ecranizate printre care Pardaillan (1997), Chevalier de Pardaillan, Le (Serial TV) (1988), A Ponte dos Suspiros (Serial TV) (1969)  ș.a. Totodată, unele din cărțile sale nu au fost încă publicate.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Atentie la limba!
Cartea este extraordinara,insa cel care a tradus din franceza nu cunoaste deloc limba respectiva.De fiecare data a tradus «voi» in loc de «dumneavoastra».Este deranjant cand citesti.Sper sa corecteze cineva.O zi buna!
Evaluarea
Parerea lui vicscas / (Plasată la data 10.01.2016)