Iubirea Secretă a Regelui Soare

Mai multe poze

Iubirea Secretă a Regelui Soare
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Având ca fundal istoric decadenta curte franceză a secolului al XVII-lea, romanul Sandrei Gulland te captivează de la primele pagini – tânăra și excentrica Louise reușește să îmblânzească un armăsar sălbatic alb cu ajutorul magiei negre. Această întâmplare o va urmări întreaga viață, influențându-i-o în moduri nebănuite.

Prea săracă să se mărite sau să intre la o mănăstire, Louise este acceptată ca doamnă de companie la curtea lui Ludovic al XIV-lea, unde Regele Soare se îndrăgostește de ea. Pe măsură ce iubirea lor devine tot mai puternică, Louise îi dăruiește regelui patru copii, este făcută ducesă și se bucură de favoruri imense la curte, ca amantă oficială. Însă intrigi periculoase îi vor amenința poziția privilegiată, locul în inima lui Ludovic și chiar viața.

Sandra Gulland a devenit cunoscută publicului american odată cu publicarea, în 1995, a trilogiei dedicate lui Josephine Bonaparte și epocii napoleoniene – Josephine B. Trilogy. Succesul următoarelor sale romane de ficțiune istorică a trecut Oceanul, iar în prezent cărțile sale sunt traduse în peste zece limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-606-686-971-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri