Iubire la Distanță

Iubire la Distanță
115,00 MDL (25,78 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Iubire la distanta este cel de-al treilea roman al irlandezei Maggie O’Farrell, un roman – magnific si captivant – despre iubire, familie, hazard si destin.

Jake traieste la Hong Kong, Stella, la Londra. Distanta dintre ei este imensa, si nu doar din punct de vedere geografic...

La Hong Kong, dupa o intamplare nefericita, Jack se casatoreste cu Mel, insa n-o iubeste, iar faptul ca parasesc Asia pentru a se stabili pe Vechiul Continent nu schimba cu nimic relatia lor.

Atunci Jack se hotaraste sa plece in cautarea tatalui sau necunoscut.

La Londra, Stella zareste pe un pod silueta unui bărbat pe care crede ca il recunoaste si o cuprinde o spaima de nestapanit. Ea se hotaraste atunci sa lase totul in urma si sa plece.

Jake si Stella fug de propria lor viata. Amandoi ascund un secret, amandoi cauta un raspuns, un loc, o destinatie incertă. Undeva, intr-un colt pierdut de lume, drumurile lor se intalnesc.

Biografie

Maggie O’Farrell s-a nascut in Irlanda de Nord, in 1972, dar a crescut in Tara Galilor si in Scotia. Inainte de a se dedica scrisului, Maggie O’Farrell a incercat diverse profesii, fara a se regasi in nici una: chelnerita, camerista, curier, profesor si curator.

A fost, de asemenea, jurnalist in Hong Kong, cat si editor literar pentru The Independent on Sunday.

Maggie O’Farrell a debutat in 2000 cu After You'd Gone, volum ce i-a adus Premiul Betty Trask. Dupa publicarea cartii My Lover's Lover (2002), scriitoarea si-a castigat recunoasterea internationala prin romanul Iubire la distanta, care s-a bucurat de o larga popularitate si de o excelenta primire din partea criticii, fiind recompensat cu Premiul Somerset Maugham. Cartile ei sunt traduse in peste saisprezece limbi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Distance Between Us
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Nemira
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-143-140-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri