Iubind-o pe Ea

Iubind-o pe Ea

Preț de Listă: 288,00 MDL (72,00 RON)

Preț: 216,00 MDL (54,00 RON)

Economisești: 72,00 MDL (18,00 RON) (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alexandru Chermeleu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, absolvent al Liceului de Informatică Grigore Moisil din Timisoara, licentiat în Psihologie al Universitatii de Vest din Timisoara si master în Sociologie Organizationala.

Femeia inteligenta nu asteapta....

Nu asteapta acelasi autobuz ce intarzie mereu. In aceeasi statie batatorita de pasii ce imprima acelasi ritm nebun al vietii. Nu asteapta un tren ce nu mai poposeste in garile promise si pustii. Nu asteapta sa fie sunata pe un umar deja uitat de celalalt. Pentru a auzi o voce ce a incetat sa o mai strige in toiul batailor de inima. O femeie inteligenta nu mai asteapta vorbe dulci atunci cand cele sarate sunt acum condimente.

Fragment:

Inima de gheata...

Inima unei femei ce s-a prefacut Intr-un sloi de gheata. Sculptat atat de fin si migalos in baierele trecutului. Femeia care a suferit atat de mult incat nu se mai poate recunoaste in oglinda. Chipul ei zambeste pe strazile aglomerate si ticsite cu alte chipuri ce zambesc inapoi. Trupul isi ascunde atat de bine vanataile simbolice cu care s-a obisnuit deja. Inima e franta. In mii de bucati si in zeci de povesti cu acelasi final, parca invocat.

Un final trist si ipotecat Intr-un colt uitat de suflet. O datorie a inimii ce trebuie platita inzecit. O dobanda a fiintei pe care o asteapta in serile in care-si plange singuratatea. Femeia care a suferit enorm... plange! Atat de mult pe interior.

Detaliile Produsului

Titlu Original:
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 213
Editura: A.C.Personal
Apariția: Iulie 2015
ISBN: 978-973-0-20777-4
Dimensiuni: 14,7 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri