Iubeşti doar o Dată

Mai multe poze

Iubeşti doar o Dată
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când două firi pasionale se întâlnesc, nimic nu le poate ține departe...

Zărindu-și iubita în fața casei altui bărbat, chipeșul crai Nicholas Eden nu poate rezista impulsului de moment și se hotărăște să o răpească, pentru a-i da o lecție binemeritată. Însă gestul necugetat se dovedește a fi o mare greșeală… căci descoperă că prada sa este o altă femeie – Regina Ashton, fermecătoarea nepoată a lui Lord Edward și Lady Charlotte Malory.

Iar tânăra este hotărâtă să-l facă pe acest burlac convins să plătească pentru grava eroare... cu inima sa.

Un seducător cu păr de aur, Nicholas ascunde un secret dureros în trecutul său. Iar acum, pentru că a compromis-o pe tânăra Reggie, femeia cu temperament vulcanic a jurat să-l ia de soț. Frumusețea ei nemaiîntâlnită îl subjugă pe Nicholas așa cum nici o femeie n-a mai reușit înainte – iar farmecul lui stârnește dorința plină de pasiune a lui Reggie.

Dar asta nu poate duce decât la o înfruntare periculoasă... și, poate, la o iubire ce poate fi trăită doar o dată-n viață.

 

Despre Autor


 

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi și figurează întotdeauna pe lista de bestselleruri din New York Times.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 270
Editura: Litera
Apariția: August 2014
ISBN: 978-606-686-920-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri