Iubesc să fiu Femeie. Ghidul Femeii de Nota 10

Iubesc să fiu Femeie. Ghidul Femeii de Nota 10
142,00 MDL (35,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ai întrebări care te frământă? Simţi că îţi lipsește ceva ca să fii fericită, dar nu știi ce? Ai libertatea de a te bucura de viaţă. Poţi iubi și te poţi lăsa iubită la orice vârstă. Singură, căsătorită, într-o relaţie sau divorţată, cu sau fără copii, ai dreptul să fii fericită.
 
Ai dreptul la plăcere sexuală și îţi poţi stabili singură limitele de care simţi că ai nevoie. Acum ai la îndemână un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, sau carieră. Iubesc să fiu femeie este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa frumoasă. Și, mai ales, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.

 

Despre Autor


 

Hedi Hoka are un doctorat în psihologie, este specialistă în dezvoltare personală și scrie cărţi inspiraţionale dintr-o perspectivă modernă și realistă. Are experienţă academică în Olanda, Finlanda, Austria și Germania și este membră a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din România, a International Leadership Association din SUA și a Mindfulness Association din Marea Britanie.

 Iubesc să fiu femeie este prima ei carte publicată în România.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: All
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-93800-2-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri